Sunshine…

Påskhelgen är över och denna tisdag bjuder på strålande sol!

Under påskhelgen har jag tillbringat mycket tid på isen i solen vilket resulterat i en färgskiftning i ansiktet. Jag har dock dagligen haft på mig solskyddskräm spf 30! Kiddo har också fått stå ut med att bli insmord.

Vid 18 års ålder har människan redan exponerats för 50% av allt solljuset hon kommer möta under sin livstid?! Med det i bakhuvudet kan jag tycka att det finns en extra stor poäng att skydda barns ömtåliga hud för solen.

Det är ju år 2013 så jag tycker det är märkligt att folk fortfarande tror att man inte blir BRUN om man har på sig solskyddsmedel! Vad solskydd gör är att skydda dig mot de skadliga strålningarna och skyddar dig från att bli bränd!

Jag använder solskydd varje dag numera, har haft på tok för många i min närhet som fått uppleva baksidan med solens ljuvliga med skadliga strålar!

Sola lugnt!

//a

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.