Jag konditor?!

Andra dagen tillbaka på jobbet blir jag informerad om att jag har fredagsfikat! Å det är inget att ta lätt på! Det är seriöst uppdrag och är snudd på veckans absoluta höjdpunkt! Snacka om prestationsångest!

Hemgjorda biskvier kommer inte produceras under mitt tak, inte heller någon fantastisk tårta! Det skall gå att frakta till jobbet utan att behöva ha sammanbrott på vägen!

Det skall räcka till minst 20 personer och gärna räcka lite extra över helgen till de tappra som skall jobba. Å jag erkänner, jag är inte helt överlycklig över att lotten ligger på mig! Tur att jag haft en glad och positiv lunch… På tal om det… Kanske Finska pinnar kan vara en ide?! Hmmmm…..

Får se vad jag kan röra och koka ihop under dagen…. Annars kanske Gilles jätte kaklådor får lov att duga denna gång! Nog liksom!

//a

Etiketter: , , , , , , ,

10 kommentarer

 1. Anna H

  Svar till Linda (2013-04-04 17:35)
  Jamen ge mig ångest bara… hahahahah var inne på den linjen själv men vet ej om jag har något vettigt recept… Hmmm börjar onekligen vara dags att dra igång baket… KRAM //a

 2. Anna H

  Svar till Mikael Bergström (2013-04-04 17:38)
  Hahahahaha tror faktiskt inte jag har tålamodet som krävs för att göra sånna skapelser… Nej nej… snart gör jag chokladbollar å inbillar mig att det är barnkalas 🙂 //S

 3. Linda

  Jag tror vi har en gemensam bekant (Hoho) som har ett bra recept ;-D. Ett annat alternativ är ju …få se nu…Mekka, NK (finns kvar, va?), Frödinge, Kungsörnen (underskatta inte pulvermixer! Dessutom kan man köpa pulverglasyr och sa pynta med…sma marsipankycklingar kanske ;-D)!

 4. Anna H

  Svar till Linda (2013-04-04 17:48)
  Muhahahaha… kycklingar… vet nått som skulle passa bättre 🙂 Jo du jag sneglar mot alla tänkbara alternativ.. Har inte en låda för frakt å tänkte slippa sitta på bussen å balansera nått himla kakfat… Fast det kanske vore nått? Bjuda på bussen 🙂

 5. Maria Lundmark Hällsten

  Nu är det ju förmodligen försent, men om jag hade varit du skulle jag ha gjort två rulltårtor, choklad med vit smörkräm och rullat in en banan alternativt jordgubbar i mitten. Serveras med vispad grädde som dom kan toppa med själva, enkelt att ta med och lätt att göra… gott dessutom 🙂

 6. Anna H

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2013-04-04 19:24)
  Tack för ett bra tips! Är dock inte helt säker på att jag fixar att göra rulltårta!! Det fick bli Fiffirutor med choklad/mintglasyr //a

 7. Anna H

  Svar till Helena Nilsson Springare (2013-04-04 20:36)
  En burk pepparkakor… Spontant skulle jag nästan vara redo att bli jagad med pinnar runt hela NUS 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.