Can’t Stop!

Popcorn är djävulskt gott! Det går ju icket att sluta äta dom där rackarna när man väl börjat….

…så tar det tvärstopp! Man får ett sånt där skal från en kärna som fastnar mellan täderna å då åker skålen i bordet och man får uppsöka toaletten för att börja jaga efter tandtråd…. Spelar ingen roll om man är mitt i en film, det går ju inte koncentrera sig när ett sådant skal knövlat sig in där det inte skall vara!

Kan bara vara tacksam över att stugan är välutrustad med precis allt man behöver från röjsåg till tandtråd!

//a

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Läste för några år sedan en notis om en man som fick så ont i tandköttet, det slutade med att han fick uppsöka tandläkaren och efter lite grävande fann dom orsaken till hans onda… ett tomatfrö som börjat gro i munnen, huvva… tur att det inte kan växa popcorn plantor i käften, det skulle se ut det 🙂 men jag vet inte hur det är med majskolvarna???

 2. Helena Nilsson Springare

  Håller med.. det är ju rent beroendeframkallande.. Igår poppade jag en påse eftersom det ”bara” fanns en. Men vi var ju TVÅ som skulle äta och när den påsen var uppäten så hade man ju bara hunnit bli sugen haha… Det var tortyr!

  Sens moral: ”se alltid till att ha MÅNGA påsar micropop i ditt skafferi”

 3. Anna H

  Svar till Helena Nilsson Springare (2013-04-14 22:03)
  Hahaha jag har mani på popcorn man poppar the old fashion way 🙂 Det har man alltid mycket av hemma 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.