Klänning -Friend or Foe?!

 

Jag är ytterst ambivalent till att bära klänning…

 

Jag tycker det är skitsnyggt, ser välklätt ut och framför allt tycker jag det är ytterst kvinnligt! Sånt gillar jag MEN när det kommer till mig själv… moi… känner jag mig mer som "en av grabbarna".

Jag äger "den lilla svarta" och den är inte direkt välanvänd! Skall man använda klänning måste man liksom ha "hela kittet". Rätt skor, rätt ytterkläder samt eventuellt någon form av sjal etc över axlarna. Å det är väl någonstans här jag hamnar i mina fula för stora jeans igen! Det blir så stolligt komplicerat alltihopa! 🙂

Besökte staden och började snegla på klänningar då det visat sig att den Desigualklänning jag ville ha enbart tålde kem.tvätt! Kan säga att ingen fick mig att "gå igång". Dom var ganska tråkiga och påminde om "den lilla svarta" fast rosa, blå, limegrön…Dom var damiga och då är det tvärstopp för min del! Icket! Där går den absoluta gränsen!!!

Ju mer jag funderar på saken så är det väldigt sällan jag ser kvinnor i just klänningar… Vad tycker män som orkat läsa detta inlägg om saken? Klänning -Snyggt eller Styggelse?

//a

 

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Anders

  Det viktiga är väl att man klär sig i kläder som man trivs i och känner sig bekväm med samt är prydliga, inte om det är klänning eller ngt annat plagg?

 2. Anna H

  Svar till Anders (2013-04-15 18:14)
  Ja vet du vad! Jag håller med dig! Trivs man inte blir det inte heller snyggt, det blir lite maskerad över det hela! Tack för din kommentar! //a

 3. Anna H

  Svar till Betraktaren X (2013-04-15 18:16)
  Ja snyggt om man hittar ”den rätta”. Dom jag såg idag kändes snudd på fel, fel, fel och fel! Inte jag -moi- för femöre… Jag kommer fira dagen D i adidas-byxor! 🙂 Tack för din åsikt i frågan //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.