Frukoststund…

Frukost är dagens viktigaste måltid. Det lägger grunden för hela dagen och jösses vad det är sant! 

Igår bakade jag tekakor. Doften spred sig i hemmet som ett varmt ljuvligt täcke. Jag började fantisera om frukosten och tänkte mig te, gott bröd, en skiva god ost och lite röd paprika till OCH ett glas juice för att lyxa till det, kanske rent pressa några av dom sista apelsinerna…

Så kom jag ju på den lilla detaljen att jag, denna dag skall vara fastande. Ty idag är det dags för hälsokontroll. Vet inte riktigt hur dom tänkt sig det hela. Fasteprover och glukosbelastning. Sedan samtal om hela livet -Typ!

Jag tänker… hur går det till?! Jag som de facto helst inte pratar förrän jag fått min kaffekopp?!?! Jag berättade detta för sonen igår kväll och han nickade och log och förstod exakt problemet. När en (snart) 9-åring begriper hoppas jag innerligt att sköterskan jag skall tala med i 2,5 h (!!!) begriper det också.

Jag överväger att ta med min lilla portabla bodumpress i stål så jag kan få mitt jädra kaffe när proverna är färdiga 🙂 Blir ännu en högintressant dag att ta sig an!

Önskar alla en fin onsdag, mini-lördag och allt det där 🙂

//a

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Mikael Bergström

    Gomorron. Vilket lidande du utsätts för;) Men kaffet blir desto godare sen… Hmm å kallare kanske;)

    Synd på grannstolen igår tänkte jag då jag såg dig. Inte ofta resan går samtidigt:( Önskar dig en trevlig mittiveckan dag!

  2. Anna H

    Svar till Mikael Bergström (2013-04-17 07:06)
    Detta är ju i-lands problem om något! Att inte få morgonkaffet! Har bara varit lite väl många sånna här dagar detta år redan!! Å du! Det går flera bussar 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.