Footner del 2…

Då har det gått tre dygn sedan jag påbörjade jakten på de mjuka sommarfötterna med hjälp av überprodukten Footner

Inget har hänt!

Jo… ovansidan av foten ser torr ut, så skoj! Precis så som jag iNTE vill att det skall se ut och enligt bipacksedeln skall jag ju iNTE smörja fötterna under dessa dagar… Bara att härda ut några dagar till i strumptillvaron helt enkelt!

//a

http://blogg.vk.se/frookenkrass/2013/06/30/inte-till-salu/

 

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

 1. Mikael Bergström

  Gomorron:) Äntligen Måndag igen.

  Du det däringa fotgrejset du pysslar me. Går själv hos fotvård då jag har diabetes. Har fått lära mig att bara smörja mina fötter med rikligt av vanlig handsalva, du vet sån där vanlig som står i fikarummet modell större. Kladdigt en liten stund men dom blir lena som en barnrumpa:)Så äre de resultatet du vill ha så äre int omständigare än så;)
  Ses kanske 05, om inte ska du ha en fin start på veckan.

 2. Anna H

  Svar till Mikael Bergström (2013-04-22 06:40)
  Jo… Jag har krämer men e ju så usel på att ”komma ihåg”… 🙂 Ha en bra dag! //a

 3. Rebecka Höglund

  Har det blivit någon förändring?
  Provade en annan, liknande produkt och efter ett par dagar skalade jag bort alla förhårdnader och död hud… typ ömsade skinn eller nåt. Fick riktiga babyfötter i alla fall! 🙂

 4. Anna H

  Svar till Rebecka Höglund (2013-04-23 03:33)
  Jodu nu rasar det från fötterna!! Ungefär som när man e solbränd får göra ett inlägg om saken 🙂 Vad hette din produkt?! Nu blev jag nyfiken //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.