Gratitude…

…så sover födelsedagsbarnet sin lugna sömn. Tunga andetag och en hand som vilar tungt mot kudden. 

Jag kan inte annat än känna en ödmjuk tacksamhet över att få dela vardag med denna lilla människa på väg genom livet.

Att se honom växa och kaxa upp sig, att se honom möta allt det som hör livet till med glädje och besvikelser, att se honom bli mer och mer självständig, att se honom pipa iväg för att gunga med polarna… Det är en vidunderlig resa!

Denna afton åt vi middag tillsammans med kiddos pappa, Tarzan och Ugglan. Födelsedagsbarnet såg vi inte till så mycket, han hade inte tid att sitta med oss och mossa. Precis som det skall vara när man fyller 9-år, benen fulla med spring och livet framför fötterna. 

Gratitude..

//a

 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.