Stövlar vs Puma -What say you?!

Lördagkväll är ju en ypperlig afton om man vill ge sig ut i natten och fiska och försöka få napp!  Själv skall jag inte ut och fiska denna kväll. Min vapendragare har dragit till 08-land och fått bikinilinjen OCH benen vaxade… Jag är grön av avund.

Min andra väninna skall ut och testa sina stövlar med sin PV. Hon och jag diskuterade det här med skor och jag måste säga att det kanske ser mera kvinnligt ut med stövlar än med PUMA-streetskor?! Har man stövlar får man även hoppa ur jeansen annars går ju hela poängen förlorad. Å i och med det steget hamnar man även direkt på en annan nivå. Eller gör man det?

What say you?! Ta tillfället i akt och gör din röst hörd kring denna fråga. Förväntar mig MASSOR med kommentarer kring denna fråga när jag återvänder från middagen! Efter som alla som läser bloggar är så OHYGGLIGT duktig på lämna kommentarer 🙂

Stövlar vs. Puma…

 

Kram på er alla och ha en härlig lördagkväll…

//a

 

Etiketter: , , , , , ,

8 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Puma, what else? 🙂 men det säger jag enbart då jag ser alla med 10cm för höga klackar så dom får gå som om dom gjort nummer två, lagom är och ser bäst ut. Stövlar är nog snyggast om du ska ut och parta.

 2. Anna H

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2013-05-04 18:28)
  Hahahaha alltså: ska man ha höga klackar skall man också kunna GÅ i dom!! Klok synpunkt Maria! //a

 3. Anna H

  Svar till Betraktaren X (2013-05-04 17:57)
  Då följer en följdfråga… Noterar MÄN stövlar även om man bär dom UNDER jeans?! Eller är det exponerat i kjol/klänning du åsyftar?

 4. Betraktaren X

  Jag tänker exponerat, dvs. inget ovanpå stövlarna. Tror inte att män upptäcker dem annars.
  Häromdagen när jag cyklade till jobbet cyklade jag ikapp en kvinna i svarta skinnstövlar, trodde jag… När jag var just bakom såg jag att det var gummistövlar 🙂 Snopet.

 5. Anna H

  Svar till Betraktaren X (2013-05-04 19:47)
  Åhå… det har rent av sådan effekt?!!?!??! Att män börjar cykla ikapp en om man har stövlar (even gummistövlar!!) INTRESSANT! Kanske man skulle ge sig ut och gå nere på stan och se vad som händer… HMMMM….. //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.