Vardagspusslet DEL2

Vardagspusslet DEL2

Mitt vardagspussel som drives me crazy handlar om dom där lägena när man måste pussla om för att få saker på plats. Alltså inte livspusslet om att få tiiiiiden att räcka till. Som jag sade förra söndagen har jag redan knäckt DET pusslet genom den busenkla lösningen att säga NEJ!

Här kommer iallafall nya bilder på vardagspusslet som gäckar mig…

 

Observera det där höga glaset… Nej den går inte in i min diskmaskin på HÖGER sida ty där sticker dom där pinnarna ut och dom går inte att vika upp eller ner… Störande är ordet och så får man lasta om maskinen. Det skall vara lågt på HÖGER sida och högt på VÄNSTER

På den nedre nivån av diskmaskinen kan man då konstatera att mina vackra vita tallrikar iNTE ryms, då kan inte spolarmen snurra som den skall. Detta problem är ju väldigt enkelt löst… Man använder aaaaldrig dom vita tallrikarna… ty där följer flera problem…

Dom vita tallrikarna rymms inte heller i mitt köksskåp nejdå då sticker dom retligt fram och inte så lite heller…

…så istället står dom intryckta längst ner i ett annat köksskåp och samlar damm och därifrån är det ytterst knövligt att få fram dom!!

Dumt… mycket dumt gäckande problem i mitt vardagspussel…

//a

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.