Men.. SPAMattack.. Why me?!

Dagen började synnerligen bra… Jag fick ett grattis till min mobil för min första plats på VK-bloggens "Mest besöktalista"… Ja det var ju jätteskoj.

Allt verkade rimligt… TiLLS det spårade ur totalt i eftermiddags. Å det ger sig inte… Det är ju så att jag har NÅGRA som läser min blogg… Men när det passerade 10.000 började jag ana oråd….

SÅ jag misstänker att Fröken Krass är utsatt för en SPAM-attack… What the f**k!!!!

Observera klockslagen och notera sidvisningar på bloggen så förstår ni min tanke. Den blogg som just nu ligger som nummer ETT är uppe i nära 2.000 sidvisningar denna dag. Jag borde ju således varit så überetta som man bara kan bli… 🙂

 

Nu tycker jag det får lägga av… Å så hoppas jag det normaliseras till imorgon, det här var ju rent rubbat!

//a

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Hahaa… vi är fler som varit med om detta fenomen, man fattar ingenting…munnen som en fågelholk, sedan rynkas ögonbrynen, man börjar fråga runt, och ja, det är något skumt på gång. Men du, fröken krass, du skriver ju fantastiskt roligt och underhållande, ta åt dig och det kan ju faktiskt vara många som läser din blogg…why not! //Kram

  2. Anna H

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2013-05-11 00:14)
    Tack Maria, detta var första gången för min del å mina ögon var stora som pingisbollar…. Skönt att höra att flera varit med om detta! Kram //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.