Is it time?!

Jag undrar….

Det är ju snart mitten på maj, eller hur? Å det är ju så att våren nalkas om jag inte är helt ute och cyklar. Tittar man på Pollenkollen för Umeå så visar det sig att det börjar smyga sig in små halter av både björk och sälg/vide… Så vinter är det ju inte längre.

Eftersom det inte är vinter antar jag att man måste kunna dra slutsatsen att julen 2012 också är över…

Tycker därför nästan det vore snudd på trevligt om grannen tog bort julbelysningen på balkongen ÄVEN om det kan tyckas att "den snart skall upp igen"…. 

Jag vill gärna slippa se eländet i allafall… Kanske är jag på väg att bli en bergsget jag också?! Hmm…. intressant….

//a

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.