Envishet…

Igår söndag var det en helt underbar dag. Det kändes verkligen i luften att våren äntligen är här! Tror till och med jag nös av just den anledningen!

Ljuvligt var gårdagen och kiddo och hans kompisar ville aldrig att kvällen skulle ta slut. Dom körde kickbike, dom ritade med gatukritor, dom åt rulltårta hos Ugglan och Tarzan. Dom hade bara lätta adidas jackor och joggingskor på sig. Inga tunga vinterkängor inga toppluvor. 

När jag vandrade hemåt såg jag en lätt ironisk sak som fångade mitt intresse i den ljumma kvällen. Jag tänkte… Om jag skulle illustrera envishet skulle detta vara det perfekta motivet. Så jag tog en bild…

Den grönskande skogen och marken och den fula envisa smutsiga snöhögen! Tycker den skall lägga ner och försvinna! 🙂

Nu måndag och nya äventyr! Mot jobbet… (måste köpa Livostin!!)

//a

 

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.