Tut i luren….

Dagen i skogen, i stugan vid sjön har varit ljuvlig.

Vi har varit ute mest hela dagen, kan inte riktigt begripa hur länge ett barn kan studsa studsmatta men bevisligen hur länge som helst. Båten är sjösatt och bryggan är faktiskt ute i sjön.

Vattnet såg så trevligt och inbjudande ut men det var fullständigt och totalt svinkallt. Fick kasta mig ut och släpa mig upp om och om igen. 11 grader är inte badvänligt i min värld! Slutligen kom Tarzan och bara stövlade ut och drog den på plats. Då var det färdig tjollrat liksom!

Jag har passat på att bara ligga på rygg och betrakta dom grönskande björkarna också.

Fulare än stryk är jag också här ute i skogen och mår riktigt gott åt att hasa runt i crocs och sudda runt i ömsom jeansshorts som joggingbyxor! Snacka om avkoppling!

Funderar på att porta katten från vårt sovrum, ty i natt skall jag sova med fönstret öppet! Å jag tänker inte knirkknorka med någon rullgardin!

En annan sak som slog mig här ute i stugan är att päronen inte behöver skaffa någon näverlur för att delta i tutandet som äger rum runt om sjön…. Dom behöver bara lägga sig och sova och ha en mikrofon tillhands så är dom med i leken!

//a

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.