Combat Khaki och Samarkand!

Jag och Ugglan delar passionen för nagellack och vi köper lite då och då en flaska åt varandra när vi springer på en färg vi tänker att den andre skulle uppskatta.

För någon vecka sedan fick Ugglan Mavala’s trendfärg för sommaren Nr.305: Samarkand. Idag fick jag Isadora’s 705: Combat Khaki.

 

Jag är hemma med kiddo som inte mår bra, vi ser på Avatar -Den sista luftbändaren, Bok 3 -Eldnationen. Under tiden passar jag på att måla mina naglar. 

Jag hoppas verkligen att ALLA som läser detta inlägg noterar servetten! Det är den sista julservetten… Sånna här överblivna saker från högtider som passerat passar ypperligt som underlägg när man pysslar med nagellack 🙂

En annan spontan reaktion på Isadoras nagellack är att Wide brusch verkligen ÄR en hit! Jösses vad männen missar mycket vardagsnöjen som inte får roa sig med sånt här…. 

//a

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Betraktaren X

    Servetten påminner mig om både ett och annat, och passar även utmärkt som en påminnelse till ett reklammail som jag fick i förra veckan. Inte för julservetter utan en julkonsert med bland andra Sonja Aldén. Inget ont om Sonja, men vem köper biljetter till julkonserter nu?

  2. Anna H

    Svar till Betraktaren X (2013-05-28 19:30)
    MEN jösses… Tycker servetten var illa nog att behöva tänka på julen som VAR men att måsta börja planera för den som kommer…. NÄ det var nästan overload för min del.. //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.