Is-slush till middag?

Rent spontant skulle jag faktiskt, för första gången, kunna tänka mig att äta en is-slush från något lekställe till middag! Dom där gräsligt kulörta sakerna som kiddzen ääääälskar!

Bara krossad is skulle vara rätt gott… kanske med lite citronsmak?!

Det blev dock inte is-slush ikväll utan kiddo och hans kompis skulle hjälpa till att göra pizza. Det blev som vanligt inte någon hjälp utan istället individuella önskemål… Jag kände mig som en pizzabagare. 

En skulle ha skinka och ananas, en skulle bara ha skinka och moi ville ha paprika, tomater och lök. Jag tänkte att iNGEN skulle äta en smula eftersom pizza kändes som det sista jag var sugen på en sådan här varm kväll.

Det visade sig dock att det var en riktigt HiT! Killarna gnaffade pizza, min del med grönsaker blev ljuvlig, tror det var klokt att få i sig något som faktiskt var salt denna afton!

Killarna fick sådan energi att nu har dom tagit över köket.. Något bak vankas det inte, däremot experiment "-Jag vet vad man kan göra med BAKPULVER" skrek sonen lyckligt… Då konfiskerades den burken… 

Nu skulle jag kunna tänka mig en slush på balkongen faktiskt… istället för kaffe liksom!

//a

 

Etiketter: , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. anna

  inser..att jag haft det lätt..fina…inkännande söner, så nånting har man ju gjort rätt..ändå iaf..
  ojjj..det går bra för dom 🙂

 2. Anna Holgersson

  Svar till anna (2013-05-30 18:45)
  Så härligt!!
  Jag låter min son avgöra när han blivit vuxen om jag gjort rätt eller fel mot honom. Å jag har lovat att lyssna den dagen!
  Tills dess gör jag som jag brukar, det bästa efter min förmåga! Här & Nu 🙂 //a

  • Anna H (inläggsförfattare)

   MEN du… det var inte bara slush där inte 🙂 Hahaha jösses vad poppis man skulle bli med dom där maskinerna! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.