Vill du träffas för lite bus?

 Igår skrev jag inlägg om Sex mot huvudvärk som handlade om Aftonbladets artikelserie "Sverige Ligger". Om sexnöden som råder i Sverige.

Jag och min väninna hade diskuterat sex och relationer tidigare under dagen och vi konstaterade som vanligt en hel del saker.

I artikelserien står det mycket om hur nätet "förstör" förhållanden och att tiden framför datorn också ingår i problemet kring sex-folkhälsa och fenomenet att sex blivit en konsumtionsvara idag.

Resolut registrerade jag in mig på en dejtingsida. Jag skrev ingen presentation, jag gjorde bara det absolut minsta man var tvungen för att "ta sig in på sidan". Absolut ingen bild. Jag ville SE själv hur det ser ut. 

Det tog ca 15 minuter så hade jag ett meddelande från en man som undrade om jag ville ta en träff för lite bus! 15 minuter…. Det är ju väldigt effektivt måste jag säga… Den människan… Vad vill han mig?

Han har ingen aning om vem jag är, hur jag ser ut, vart jag kommer ifrån, nada om min bakgrund. Men ändå… det var ju bara sex han ville ha. Jag tror jag börjar hålla med aftonbladet att det råder sexnöd i Sverige år 2013!

Är det verkligen ingen annan som saknar romantik? Äkta kärlek? Dom fina små beröringarna med känsla? Med det i bakhuvudet är det kanske inte så konstigt att modeikonen Karl Lagerfeld vill gifta sig med sin katt

//a

PS: Behöver jag tillägga att sidan är deletad?!

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

14 kommentarer

 1. Anna Holgersson

  Svar till Marianne Hägglund (2013-06-06 10:56)
  Hahahaha… jag raderade snabbt som ögat sidan! Kändes ju jävligt billigt att bli ”överfallen” på det viset… Fast dom kanske tänker att man skulle ha blivit smickrad?!
  Lät ju bra att det finns seriösa män också! Phuu… Tror snart du måste ha frågestund igen Marianne!
  //a

 2. Marianne Hägglund

  Men dom männen är väldigt sällsynta.
  Ja men jag undrar vad frågestunden ska handla om?
  Kanske ”Hur svårt kan det va att få till det”, eler nått.
  Kom med förslag.

 3. Anna Holgersson

  Svar till Marianne Hägglund (2013-06-06 11:03)
  Hur svårt kan det vara att få till det är ju ett bra ämne!! Eller: Varför var det lättare förr? (skickade en lapp å frågade Vill du vara ihop?) Eller hur stöter man på någon? (både vart HITTAR man någon och hur NÄRMAR man sig någon Do’s and don’ts). Vill vi bara ligga? Vill vi ha seriösa relationer eller vill vi eg vara fria? Hmmm…. jag börjar ladda med frågor på en gång OAVSETT ämne så jag är redo när tillfälle ges 🙂 //a

 4. Anna Holgersson

  Svar till Marianne Hägglund (2013-06-06 11:14)
  Jag hoppas vakterna är på plats nu då!! Å kör hårt å passa föralldel på att spana också…å så rapportera!!! Lycka till! //a

 5. Maria Lundmark Hällsten

  Hahaa… det där känns igen. Jag blev lurad att gå med nåt som fanns via hotmail, och jag trodde att det var en typ av FB.

  Det tog en liten stund så var det en som ville träffa mig, tyckte jag sågtrevlig ut. Jag svarade med att DU, VET INGET OM MIG! Men han var ihärdig.

  Dröjde inte länge förrän nästa erbjudande dök upp, då tackade jag för mig och raderade kontot, det var inget sånt jag var ute efter.

 6. Helena Nilsson Springare

  Åhh.. en del är bara… helt knäppa i skallen alltså *suck* Man kan bli antastad överallt och de värsta ÄR väl dem som tror att det är fritt fram att bete sig som en idiot bara för att man har en dataskärm framför sig. För många skulle nog inte ens våga säga hej IRL så då blir man kanske ett äckel på nätet istället?

  *skakar på huvudet*

  Hänvisa dem till ”busplaneten” istället nästa gång.. hihi… Kram på dig

 7. Anna Holgersson

  Svar till Helena Nilsson Springare (2013-06-06 19:04)
  Jag håller med! Tycker man ska bete sig på samma sätt bakom datorn som framför annars är man ju en fejk 🙂

  Busplaneten var ett rysligt bra tips. Tack 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.