Tjej-häng…

Min vackra vän brukade säga att jag och min väninna var väldigt ”tjejiga”. Vi tog, officiellt, illa upp men i hemlighet var vi fruktansvärt nöjda! Girly känns som ett trevlig alternativ till att vara ”en av grabbarna”.

Idag har jag plockat upp min väninna, vi åt frukost på Donken runt 14 och sedan besökte vi några butiker. Därefter har vi kraschat i min soffa.

Hemmaspa i soffan?!

Hemmaspa i soffan?!

Min soffa har förvandlats till en station för manikyr och pedikyr… Allmänt lopp-plockande skulle man ju nästan kunna säga! Det enda beslutet som måste fattas är att välja färg till tånaglarna… Skönt med no-brainer beslut mellan varven!

Riktigt balsam för själen och fina fossingar och händer får vi på köpet!

//a

 

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.