Men Arlanda…

Klev upp som en robot, bäddade sängen, samlade ihop laddarsladdar, tvättade  mig, gjorde mig klar och förflyttade den sista väskan uppifrån och ner. INNAN kaffet!

Städade ihop det sista i La Casa, kånkade pusselmattan, påsar och väskor i spöregn till bilen.

Gasade hem, lastade ur sakerna och parkerade för att ta en smörgås innan jag skulle ut på flyget och hämta upp päronen…

Nu blev det ju inte så då det är STOPP på Arlanda!

För min del är det lugnt (fast tanken på att kanske måsta sova ännu en natt i huset får mig att få ryckningar i ögat då det innebär YTTERLIGARE en logistikfråga). Päronen däremot som sitter med jetlag i kroppen och som varit uppe med tuppen och redan flygit en sträcka från Schweiz var måttligt roade..

Får se när dom landar… Hem borde dom i allafall komma…

Stand-by alltså…

//a

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.