Me, Myself & CSN…

Fyra gånger per år får jag tillfälle att reflektera över mina val som jag gjorde i 20-års åldern.

Det inträffar när jag sitter med CSN notan, jag vill inte dela upp och betala CSN 12 ggr/år, det räcker så bra med fyra sådana tillfällen.

VARJE gång jag betalar tänker jag på hur mycket jag ÄLSKAR filosofi… Hur stor glädje jag har av att ha läst såväl teoretisk- praktisk och indisk – och kinesisk filosofi! Å vilka pengar jag INTE tjänar på att ha läst alla dessa poäng på Universitetet!

Jag hade stor glädje av filosofin när jag läste beteendevetenskap… Men så där rent praktiskt vet i tusan om det gjort till eller från… Men kul var det!

Nu är det bara jag och CSN kvar som gör upp kring den saken… Som sagt… fyra gånger per år!

//a

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Och såna där uppgörelser brukar oftast komma så olägligt på nåt sätt… precis som hemma hos oss. Du vet, såna där oförutsedda utgifter såsom, el, vatten, sophämtnig, ja *suck*, jag begrip int´! 🙂

    Kunde dom inte dra lite random i lånelådan, så kunde en person var fjärde månad vinna att slippa betala nåt mer,va, det vore väl en toppengrej. Och igengäld kanske fler lånade till sina studier för kanske dom vann sedan, mm… jag är rätt smart jag (trodde hon).

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Asså… dom DÄR oförutsedda utgifterna som MÅNADSAVGIFT på lyan kan ju driva mig till vansinne!! 😀 Tycker det var en fantastisk idé att dra vinnare så man slipper ibland… Asså då skulle då faktiskt jag kunna tänka mig att BLOGGA om saken helt frivilligt 😀 KRAM och ha en härlig helg //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.