One…

Det behövs bara EN ibland för att rocka någons värld!

Igår kväll var jag trött. När lamporna släckts och skogens tystnad kröp in i stugan hördes ETT ljud -Ljudet av EN mygga som inade någonstans runt väggarna i det lilla sovrummet.

Det var snudd på fascinerande hur EN så liteN insekt kunde skapa sådan störning.

När myggljudet ignorerats till intet kom nästa ljud… Ljud av sms som började trilla in NÅGONSTANS i den tysta mörka stugan. Det var inte bara ett ettrigt pipande det var även ljudet av vibrationskak mot trä.

SMS:en trillade in så rytmiskt att jag blev anoyed och blev tvungen att försöka lokalisera den skyldiga mobilen. Det visade sig vara luftvärmepumpen till stugan som skickade ”Alarm-Allt OK” med ljudets hastighet! Tarzans mobil fiskades fram och ljudet åkte av!

Denna morgon konstaterar jag än en gång att det bara behövs EN slev för att man skall börja dagen med ett leende. När Tarzan kokat kaffe åt mig och dukat med lämplig ”sked”….

20130901-081343.jpg

//a

2 kommentarer

  1. Betraktaren X

    ”One” är även U2:s bästa låt, slår just så pass ”Love is blindness”, båda från Achtung Baby. Jag kan för övrigt tipsa damerna ”out there” som är lite halvtända på U2:s medlemmar att om man vecklar ut den lilla booklet som finns i CD:n finns en bild på en spritt språngande naken medlem i bandet.

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Risken är överhängande att musiken skulle förlora sin magi om man såg någon naken stolle! På ovan nämda skiva är ”Who’s gonna ride your wild horses” min absoluta favorit! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.