I Vindeln finns ALLT!

Skivor är ett exempel på saker som jag anser att jag INTE behöver hitta på min favorit icabutik (Mariehem) men jag blev såå jädra nöjd när jag hittade ett riktigt guldkorn bland skräpet på Ica butiken som onekligen har ALLT -Nämligen den i Vindeln.

Ja, jag tillhör alltså dinosauriesläktet som fortfarande vill KÖPA CD-skivor. Jag äger inget Spotify-abonemang ens en gång!? (Vilket jag nog måste ta och kolla upp eftersom jag trots allt gillar musik något förtvivlat!)

Någon gång i slutet av sommaren konstaterade jag till en vän att jag absolut behövde någon form av skiva med Eurythmics och banne mig… Vad fann jag?

IMG_1881

 

Det är underbart att lyssna på musik från förr. Det är som bomull för den musikaliska själen. Det är ett tvångsmässigt ”sjunga med” som drabbar mig när jag hör sådan här musik.

SÅ mina grannar har fått stå ut med både 80-tals musik samt skavsårs sång från min öppna balkong samtidigt som jag försökt städa denna söndag!

Jag bjuder både på det ena och det andra!

//a

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.