On the edge…

IMG_1870

 

Så här på måndagensmorgon kan det väl vara en god idé att tagga igång veckan!

Tycker bilden på katten som kom på att det vore skoj att utforska och leka med en ballong får representera den där känslan att våga sig på något nytt och annat!

Själv skall jag ha lönesamtal, passar skitbra, jag har tänkt köpa en cabbad sportbil om fyra år så jag har gigantiska och enorma förväntningar idag när jag möter chefen samt en lista med argument hur jag anser att jobbet kan bidra till en lite lyxigare tillvaro för min del så jag får byta ut min VW som jag nu puttrar runt i…. 😉

Lite ”on the edge” kan vi väl alla vara -Glöm inte leendet hemma, dom smittar!

//a

(PS: Gick hur bra som helst för katten, ingen ballong som small och skrämde ihjäl honom alltså!)

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.