Min Broncotoffla och jag!

Det låter numera när jag klapplar runt i mitt hem!

Jag tillhör den kategori av människor som inte är uppfostrad att ha på inneskor hemma! Jag är nog nästan så att jag skulle vilja ta av mig mina skor så fort jag kommer in någonstans (typ!).

MEN min skumma häl som nu varit tejpad fem veckor väntar på att få superinläggen och ortopedteknikern på Gå & Löpkliniken har beordrat mig att alltid ha på mig inneskor -oavsett vad det är för något jag än drar på mig!

Allt är bättre än barfota till min fot som tydligen rasat ihop.

IMG_1906

Jag har ett par skitfula BRONCO-badtofflor som jag använde flitigt under tiden det pågick stambyte i min lägenhet och alla toalettrelaterade ärenden fick utföras ute i en barack på gården. Dessa tofflor brukar jag annars dra på mig när jag skall städa…

Av någon udda anledning får tofflor mig att känna mig EFFEKTIV inomhus.

Såå nu känner jag mig supereffektiv hela tiden… Å faktum är att så fort jag glömmer att ta på mig dessa fula styggelser så får jag faktiskt direkt ont i hälen igen! Snudd på otroligt men sant!

Kanske fler fötter och ben mår bra av billiga badtofflor?!

//a

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.