Nattliga eskapader…

Imorse vaknade jag upp i en säng och hade inte den blekaste aning om vart jag befann mig! Satte mig upp och insåg att jag låg i min sons säng (sonen är denna vecka hos sin far). Där låg jag på hans rum bland hexbugs och pokémonfigurer!

Då kom jag ihåg att jag i natt haft en hosta från hell som drev mig upp ur min säng, till medicinskåpet för att ta medicin och med ett vattenglas i ena handen stöp jag bevisligen i sängen som stod närmast till hands. Så kan det bli om natten!

Någon Pneumoni har jag inte och inte heller andra elaka bakterier i min kropp utan är angripen av virus. Därför ville läkaren att jag nu skulle vara ute mycket i friska luften. Njuta av vackra löv. Lämna iPad:en och vardagen och försöka bara vara i nuet och låta kroppen tillfriskna utan att forcera det hela… Lättare sagt än gjort måste jag säga men är mycket tacksam att slippa antibiotika!

Såååå igår kunde jag alltså andas ut både av att slippa lunginflammation samt chokladbranschens besked att vi -sånna som JAG som älskar choklad -iNTE kommer bli utan den varan om sju år!

Försöker därmed hitta min polotröja som tycks ha fått ben och försvunnit för att kunna gå ut i solen och absorbera lite vitamin D och få lite frisk höstluft i mina bronker!

//a

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Marja Granqvist

  Stackars dig som aldrig blir frisk! Men tur att det ’bara’ är en virus. Jag dras själv fortfarande med min lilla förkylning… snor och hosta. Många är förkylda och klagar på att det är långvarigt.
  Nu får du lyda doktorns råd och gå ut på en långsam promenad och ta in allt det vackra, det ska jag göra. Kram

  • Anna H (inläggsförfattare)

   Jag blir stressad av att vara förkyld och svettig av minsta ansträngning! Men till lunch idag har jag fått ”mammas köttbullar” så jag har fått finfin näring :-)//a

 2. Anders

  Appropå ditt förra inlägg om Hällnäs sanatorium, kul att din läkare tyckte att du skulle vistas ute i friska luften och njuta av naturen samt ta det lugnt precis som en av idérna bakom forna tiders sanatorium var!

  Skönt även att få höra att det kommer att finnas choklad även i framtiden till oss chokladälskare. Lite njutning i livet måste man få ha!

  Krya på dig och hoppas att du hittade varma kläder så att du kunde njuta av det fina torsdagsvädret.

  • Anna H (inläggsförfattare)

   Polon kunde jag inte hitta någonstans men jag hittade en annan varm tröja så jag har absolut följt ordinationen och varit ute. Ja, det var goda nyheter det där med chokladen.. Jag hann nästan få djupare veck i pannan av skräck-nyheten… //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.