Hugern bryter ut…

Efter korvgrillningslunch vid sjön, efter att killarna hoppat X antal timmar på studsmattan började humören flyga lite hit och dit. Bollar började studsas hårdare, tongångarna blev aningen fräsigare och jag kände att jag gärna ville behålla känslan av att faktiskt bli friskare. Så jag avslutade stugvisiten ganska abrupt.

Med mig i bilen, förutom kiddo och vår packning fick jag med mig ytterligare två killar. Kosan vändes mot Media Markt. Konton kontrollerades då jag släppte bomben att NYA Pokémon spelen X och Y förmodligen fanns till salu. Med två gigantiska Pokémon-älskare blev det ännu snabbare steg mot bilen. Besöket på affären gick på nolltid och munlädret gick i 120knyck den sista biten hemåt. Här skulle spelas.

Vi begav oss till La Casa, 3DS slets fram och spelen pinglade fram.

Så kom alla kollektivt på att dom var HUNGRIGA punkt nU! Tillsaken hör att ALLT nu befinner sig i stugan. Så jag sitter som spärrvakt i köket eftersom kakor och bullar ur frysen inte känns som det rätta för killarna att sätta tänderna i. Att åka hem till mitt hem är som att åka hem till ett svart hål eftersom jag inte handlat på evigheter.

Övriga nära och kära är på väg mot staden så jag bidar min tid som frys-vakt!! Känns bra att ha någon form av uppgift när man i övrig är överflödig i kölvattnet av nya AWESOME Pokémon X

//a

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.