Minikiwi…

Übernöjd över att vara tillbaks på jobbet kände jag en form av tyst tacksamhet att fler än jag faktiskt är DÄCKADE av en vanlig banal förkylning! På något skadat vis känns det faktiskt skönt att höra!

Har hunnit konsultera min läkare för att fråga om jag varit så jädra dåligt och om det på något sätt hänger ihop med min PSC. Det kunde det indirekt göra men han påtalade även att höstens förkylningsvirus faktiskt slagit till rätt hårt!

Vila och ”sanatoriemiljö” gjorde då susen för mig!

IMG_2070

Mina nevöer fortsätter förgylla vår tillvaro och vardag så idag bjöd jag de unga herrarna på Kiwai… Eller minikiwi:s

Riktigt goda, laddade med c-vitaminer och dom uppskattades hejvilt av kidzen! Dom är SMÅ, typ samma storlek som en pärltomat!

Absolut värt 25:90 som alternativ när sötsuget slår till!

//a

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.