Uppåt väggarna och ut ur bilen…

Efter gårdagens besök hos supersöta übergulliga kattungar har sonen drabbats av en akut existentiell HA-kris.

Efter att ha lagt fram sina argument över middagen hos päronen kring VARFÖR dom borde… verkligen BORDE köpa EN katt till… eller åtminstone gå med på att vi KÖPER den men att den ”bara” får bo där med våran ANDRA katt… och fått höra konsekvent ”Nej, vi vill inte” så beslöt sig sonen för att han inte ville umgås mer med dom på en hel vecka.

Som ”straff” skulle dessutom katten med hem. Till oss. Direkt. Idag. På en gång.

Päronen tyckte det lät som en ypperlig idé med tanke på att dom hade sitt att göra i helgen samt att katten just haft sin kräk-attack och spytt ner diverse mattor!

Så när maten nått ventrikeln skulle vi HEM. Med katten i bagaget.

När jag nådde fram till bilen och skulle lasta in mat och andra påsar möttes jag av två stora blå ögon som stirrade på mig genom bagageluckan. Sonens skratt ekade dessutom inne i bilen. Det visade sig att buren inte alls varit vidare värst välstäng utan katten hade bara bluffat upp den. Vilket innebar att katten var fritt flygandes inne i bilen. Där stod jag med X antal påsar och regnet strilandes ner i nacken. Lite trixande senare hade jag fått katten på plats i sin transportbur och vi kunde åka hem.

Väl hemma blev kisse glad över att komma till ”lilla lyan”. Han har redan hunnit glida runt på golven och gjort djupdykningar i våra sängar. En annan ytterst intressant observation var när han rasade upp på sin klöstunna och var upp och vidare på väg efter väggen… Till saken hör att just DÄR har det stått ett klätterträd som nådde hela vägen upp till taket. Det sålde jag i somras då kisse är så sällan hemma hos oss. Det kom onekligen kisse ihåg och glor således missnöjt på mig.. Jag rent känner hans blick borra sig genom min nacke!

Sonen har således konstaterat att ett nytt klätterträd måste införskaffas omgående så att kisse faktiskt kan komma och hälsa på oss lite oftare.

Då får vi se vad den här helgen erbjuder. Alltid händer det något när såväl katt som barn är inblandade! 🙂

//a

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.