Lösningen på alla problem…

Jag inser med en gnutta förfäran att jag har en patentlösning på ALLA problem relaterade i hemmet.

Lösningen heter ”Köp garderob”

Har gått igenom denna lya och konstaterat att jag har en garderob, sonen en, sedan har vi en där det finns skor, väskor, sängkläder, gardiner och några dukar. Sedan har jag två garderober i skrubben som knappt går att använda för att hyllplanen hänger och slänger (original från 70-talet).

Det är märkligt att allt idag började med att jag rensade min balkong, för att ställa ner saker i förrådet och så utmynnar hela rokaden med att tre nya garderober måste in i mitt hem… Jag blir smått frustrerad när saker inte har en plats bakom stängda dörrar eller skåp!

…jag har missat något fundamentalt när det gäller feng-shui…..

//a

Etiketter: , ,

4 kommentarer

 1. Anders

  En kvinna som rymmer sina egna kläder i EN (1) garderob. Du måste vara unik! 😉

  Allvarligt talat, även om man inte tror på Feng Shui så är det skönt att enkelt kunna lägga bort det som man inte behöver för tillfället och kunna stänga dörren om det. Så om du har så lite förvaring som det låter så förstår jag om du behöver fler garderober.

  • Anna H (inläggsförfattare)

   Ja jag är unik DET lät synnerligen bra… Men ärlig är bättre -min garderob för min kläder är 100cm, inte 50 som kiddos…. Men i den ryms ALLA kläder med undan tag för ytterkläder 🙂

   När det gäller kläder är jag absolut ingen ekorre!

   //a

 2. Anders

  Kanske det är jag som är unik? Att som man kunna breda ut sig över fem stycken 60 cm garderober och ändå tycka att det är lite småtrångt för i min förra lägenhet hade jag sex garderober 🙂

  Kan man breda ut sig så gör man det 😉 Skyller på allmänna gaslagen…

  PS: Hoppas att dina förvaringsproblem löste sig trots allt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.