Lugnet före stormen?!

Denna afton blev jag erbjuden att få käka middag hos päronen. Då det skulle vankas Entrecôte från Hälsingestintan kunde jag helt enkelt inte motstå frestelsen! Jag tog en promenad och undrade om jag skulle blåsa bort med tanke på alla varningar för STORMEN!

Döm om min förvåning när det var hur milt och skönt ute som helst!

När jag stormat in i hallen såg jag direkt ur ögonvrån något som fick mig att sucka DJUPT inne i min själ. Jag såg en VÄCKARKLOCKA som jag kastat någon gång under våren och som Tarzan skulle ta till Gimonäs för att kasta. Den stod så prydligt på pallen i hallen.

IMG_2277

Tarzan frågade om jag ville ta hem den? -Fungerar den? frågade jag -Nej, svarade han. -Men kasta den då!!! suckade jag

Middagen var god, köttet var utsökt och jag tog mig också en liten skvätt ljuvligt rödvin. Efter kaffet konstaterade jag att vidare underhållning i det sällskapet innebar att kolla på kanal 1 eller 2 och därför tackade jag för mig!

Fick åter frågan om jag inte skulle ta med den icke-fungerande klockan hem -NEJ TACK!

När jag spankulerade hemåt kunde jag konstatera att trots att skogen brukar vara så svart så var allt snudd på magiskt ljust tack vare det klara månskenet. Såväl måne som stjärnor gick utmärkt att studera denna kväll. Fortfarande ingen storm och fortfarande väldigt milt och skönt ute!

Nu skall här sökas efter någon bra film att se på denna kväll och så skall jag passa på att ladda inför morgonkvällens arbete då jag åter kommer svära både en och tre gånger åt datasystem som är överdrivet komplicerade!

Lugnet före stormen kan i alla fall passa, om inte på vädret, så med tanke på kvällens aktivitet kontra morgondagens!

//a

 

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.