Absolut julgardin!

Vem bryr sig om kaos och oreda? -Inte jag!

Jag har gått in i strutsläge, jag ignorerar det hårt och engagerar mig i något annat. Nämligen JULGARDINER!

Högintressant blev det idag då sonen fått i uppdrag att välja gardiner till köket. Jag lovade honom att vilka han än valde skulle det bli… Jag kan säga som så att vi (bevisligen) har olika smak när det kommer till gardiner i köket! Nog blev det JULgardiner så det gnisslar i ögonen om det hela!

Sedan är jag nästan säker på att när dom är uppe kommer det vara hur fint som helst, jag vet att han har ett gott öga för sådant som blir fint och ”traditionellt”.

Han skulle även få välja tyg till gardiner i sitt eget rum -Det hade UGGLAN lovat. Det slutade med att kiddo hämtade mig med tårarna på väg upp i ögonen då Ugglan hade sagt ”Nej det blir för mörkt”. Jag följde med för att kolla på tyget och flinade från öra till öra. Det var liksom så ”of course” som det någonsin kan bli.

IMG_2354

Lovat är lovat och så fick det bli…

Nu skall jag börja montera garderob nummer 1…

//a

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Hälsa kiddo att gardinerna är hur läckra som helst. Jag vill också ha en stjärnhimmel. Var köpte ni tyget? Kram

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Ohlssons tyger på Mariedal 🙂 Nu blir han så glad att höra att han inspirerat en annan bloggare 😀 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.