Zzzzzzz….

Första ljuset är ännu inte tänt och icke mycket har hänt 😀

När kiddos sladdade iväg i det tunna snötäcket mot sin pappa var det som att luften gick ur mig. Jag kände bara hur innerligt tacksam jag var att jag roddat denna kaosvecka och ändå lyckats förse oss båda med såväl mat som rena kläder SAMT att vi tagit oss iväg till skola och arbete varje dag i tid!

Tanken var ju att när han gick skulle startskottet gå för min del att GO-GO-GO crazy i skrubben! Städa, gno och skruva hyllplan så att det gnisslade om händerna. Sedan skulle jag städa resten av lyan för att SEDAN göra adventsfint. Det låter ju jävligt bra och präktigt!

Så blev det iNTE!

Istället stöp jag och somnade som en stock! Denna vecka har varit tung för min del eftersom jag har mer eller mindre ont hela tiden från mina gallgångar.

När jag vaknade till liv fick jag smärre panik, tänkte… Hur i friden springer jag igen den här tiden nu då? Sedan insåg jag att det behöver inte jag göra. Jag lyssnade på vad  min kropp behövde. Jag behövde vila denna dag i lugn och ro. Jag är helt övertygad om att kaoset inte kommer gå någonstans utan att det väntar tålmodigt på mig.

Efter en god middag har jag således börjat så smått med projektet att fundera över hyllplan, lådor och trådbackar. Det har resulterat i att inredning från två andra garderober behövts och där sätter jag helt sonika in nya hyllplan i stället. Skönt till max är det dock att få fundera utan att bli konstant avbruten av t.ex. parkour-projekt!

En sak som slog mig när jag stod och skruvade in en trådback är färgnamnet på just dessa trådbackar: Champagne… Det låter ju väldigt sprudlande och exklusivt men…. Jag måste säga att champagne är väldigt likt beige när allt kommer till kritan!

Mot skruvmejseln!

//a

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.