Roligt värre…

Lycko mig som fick en luva till min iPhone… Lycko mig som köpt julskinkan och därmed är klar med julmatsinköpen! Lycko mig som… är klar med monteringen av garderober… Lycko  mig som har en underbar son..

Det känns onekligen som att jag måste fokusera på allt bra och positivt efter några timmar i denna afton…

1. DET HÄR VAR JAG BEREDD PÅ

IMG_2434

Att spänna upp granen och fluffa till den så den ser mera oplastig ut kräver även att man sätter igång några timmar och svär över hur juleljusen skall sitta på grenarna. DET var jag inställd på. Det var kvällens mål… Att få upp basen och sätta upp ljusen. Men….

2. DÅ DÖK DET HÄR UPP

IMG_2435

För att få upp den där charmigt plastiga saken måste man montera fast plastpinnen i en tallrik med hål i samt tre skrangliga ben som hålls fast av en slags metallkrage som skruvas ihop mot pinnen med tre metall skruvar…. Jag har hittat EN! När jag tittade i en annan låda med julrelaterade prylar konstaterade jag att jag samtidigt stod och bokstavligen HÄLLDE ut glitter över hela golvet… Fram med dammsugaren (som alltid ligger framme!)

3.  JAHA… SKA JAG PLOCKA BORT?

IMG_2437

När jag konstaterat att två skruvar var och förblev borta gav jag upp. Allt får ligga åt sidan för där och då tog orken slut! Skulle bara lämna något i köket när jag insåg att jag inte tagit bort vårt projekt… JULKORT. Än en gång konstaterar jag att jag iNTE fattar ett smack av Scraping, det blir enbart CRAP! Färdiga är det inget fel på.. Så får det bli!

Å jag orkar inte heller städa undan utan får säga till mig själv imorgon ”Inget morgonkaffe förrän allt är borta”

4. EN OANGENÄM PÅMINNELSE

IMG_2438

Å vart i allsindar köper man sånna HÄR?!?! Himla LYSRÖR som skall sitta i den där snuskgömman under fläkten ovanför spisen. Fanns i allafall icket på min kära ica-butik… Fick givetvis syn på den där när jag höll på att plocka i köket som en påminnelse om ÄNNU mera saker som måste fixas i detta halvfärdiga hem…

Giv mig styrka!

Jag tänker som så… Jag har det väldigt mysigt i sovrummet! Det får bli tidig tack och godnatt denna kväll…

//a

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Anders

    Du kanske hittar lysrör hos Elkedjan vid Formvägen (ungefär där man svänger in till Jysk & Rusta). De har i varje fall stort sortiment av lampor och kunnig personal.

    Godnatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.