Ich förstår inte!

Jag var trött efter stadsturen. Trött och glad över att ha varit ute och sett minglet i juletid.

Jag var fast beslutsam över att övervinna mitt problem som jag nu brottats med sedan FREDAG… Ja fast egentligen började det ju långt före det…

Julklappar, jag vill inte ”bara ge” jag vill ge med kärlek och tanke. Därför hade jag i god tid sett ut vad jag ville ge min bror och svägerska. Jag har kollat runt i stan och konstaterat att i Umeå fanns det icke att frambringa. Kollade nätet och det visade sig att DÄR fanns det men dom levererade inte utomlands. Men fuck!

Kom då på den geniala idéen att shoppa via amazon.uk. gick ju jättebra tills det var dags för betalning, då visade det sig att dom inte levererade till just DET landet men om jag ville ändra till en cd-skiva gick det bra.. Men Nej tack!

Då kom jag på ännu en genial idé att shoppa via amazon.de och det är där problemet sedan fredag hängt med mig. Hittade varan, allt gick bra TiLLS jag kom till den sk. kassan! Jag kan väldigt FÅ ord på tyska. Därför blev det hela problematiskt. Så jäkla svårt kan det ju ändå inte vara. Tänkte jag! Det var ju snudd på helt omöjligt kan jag berätta! Det var då själva f******n vad mycket det frågades om, eller efter, eller nått med helt obegripliga kluster av bokstäver… Ich förstår nicht!!!!!!! BAHHHH!

Förhörde mig med svägerskan och fick några riktigt bra tips på hur jag skulle komma vidare. Jepp, jag lyckades fixa mig ett konto, och japp jag lyckades till och med lägga in en ANNAN leveransadress än köparen… Allt gick så bra, skulle få det inslaget och ett litet kort skulle skickas med med personlig hälsning! Jippie… Trycker på en knapp som i  min värld betydde SLUTFÖR och då är det röda kryss överallt.

Nixpix amazon.de levererar det mesta men iNTE DET till DET landet! Då började frustrerade trötta tårar rinna! Då åt jag middag och såg en av mina favoritjulfilmer i stället :Noel å så grät jag en skvätt till…

Någon lösning på mitt julproblem ser jag inte i nuläget och det grämer mig in i hårrötterna!

Lite sömn kanske kan ge perspektiv!

//a

 

Etiketter: , , , , ,

6 kommentarer

 1. Anders

  Ibland är livet hårt… 😉

  Låter dock ytterst märkligt att Amazon gör skillnad på vilket land man levererar vad? Det är inte lätt att vara konsument ibland 🙂

  • Anna H (inläggsförfattare)

   Schweiz är inte med i EU.. Då blir det krångel med tullen! Att skicka det till Sverige var inga problem….

   i-landsproblem… Ja… Men jag ville verkligen ge min bror å svägerska just DEN!

   //a

 2. Betraktaren X

  En efterlängtad funktion hos just Amazon är att den adress man handlat på sen tidigare kan användas som bas för vad man överhuvudtaget får lägga i korgen. Eller åtminstone att man får en varning om att de inte kan skicka till den adress man angivit vid kontoskapandet. Det är ytterst störande att man kan komma så långt i shoppingen innan man får veta att det är kört.

 3. Anders

  Aha, då förstår jag varför det inte gick! Varför kan inte alla europeiska länder vara med i EU för 😉

  Skulle ge en väninna en present som tack för att hon vattnat mina blommor medans jag var på semester och hade tänkt ut vad jag skulle ge henne. Men antingen var jag på språng eller så fanns inte det jag tänkt ut att finna.

  På flygplatsen på väg hem så började nästan en lätt panik att infinna sig när jag letade efter det eftersökta objektet utan framgång. Nästan när jag var på väg att ge upp så hittade jag ett halsband som eventuellt skulle passa henne, men jag var inte säker om hon skulle tycka om det. Men tydligen så gjorde hon det eftersom hon bar halsbandet flera gånger.

  Så jag hoppas verkligen att du till sist finner något som din bror och svägerska gillar!

  Lycka till!

  • Anna H (inläggsförfattare)

   Man vill ju verkligen visa uppskattning sånna gånger! Å denna jul skulle jag vilja skicka ett stort varmt fluffigt paket med kärlek till bror å svägerskan! Dom betyder så mycket för mig!!

   Dumma DUMMA Schweiz!!

   //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.