Meny i juletid…

Är det bara i mina kretsar menyn ser ut på följande sätt över julen?!

Julafton:
Lunch: Risgrynsgröt med kanel och socker samt skinksmörgåsar
Middag: Julbord

Juldagen:
Lunch: Risgrynsgröt med saftsoppa samt skinksmörgåsar
Middag: Julbordsrester

Annandagen:
Lunch: Julskinka och potatis
Middag: Potatis och julskinka

….vi har konstaterat att nästa år delar vi på EN julskinka! Det är ju sjukt vad man annars får upprepa sig!!

Bara tanken på att åka hem å se min egen klump i kylen ger mig smärre mat-ångest!

//a

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Anders

    Det är svårt att hitta en julskinka som inte är stor. Gissar att det har något med anatomin på de slaktade grisarna att göra 😉

    För övrigt så noterade jag att det fanns förpackningar med färdigskivad skinka vägandes några hundra gram att köpa sist jag handlade. Synd att jag inte visste det innan jag hann släpa hem den där klumpen på nästan 1, 8 kg… Dock något att försöka komma ihåg till nästa jul.

    PS: Du glömde ett moment. Pyttipanna gjord på överbliven skinka och annan överbliven julmat 🙂

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Faktum är att Ugglan ett år gjorde just PIZZA på överbliven JULskinka och JULost… Jag har trauma än idag! //a

Lämna ett svar till Anna H Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.