Bite me!

Här skall diskuteras i-landsproblem.

Många av mina väninnor (ja och även en karl) har tappat sina telefoner i golvet (alternativt så har någon av deras barn hjälpt dom med den saken!!) och det är alltid glaset som tycks gå sönder, vilket kostar runt 1000 kr att byta. Som jag förstått det hela har dom inte haft något skydd på sina telefoner, därför har jag varit noga med att ha ett sådant…

Har faktiskt fått tämligen syrliga frågor kring det skydd jag har på telefonen nu -Vilken färg är din telefon e.g.e.n.t.l.i.g.e.n?! har det hörts då det liksom är ett slags grå/beige genomskinligt gummiaktigt grunks jag krånglat på telefonen!

SÅÅÅ jag var glad och yster när jag hittade ett nytt igår men när jag skulle riva upp förpackningen kunde jag konstatera att jag köpt till fel modell! Därför tog jag med förpackningen och kvittot idag i min väska när jag släpade mig till jobbet.

På plats fanns den unga manliga kollegan. Jag var så ivrig och visade lyckligt upp skalet som skulle bytas… Jag tror han höll på att börja kräkas! Det var tydligen iNGET som var rätt AT ALL kring mitt val. Det var inte bara färgen som var horribel det var även MÖNSTRET! Det var ”Couger” och det var fel fel fel… ALLT annat skulle vara bättre än det DÄR! Tydligen!

Visade min vapendragare skalet och hon ville se en naken karl i en solnedgång och eftersom det inte var det blev hon också besviken…

Såå när jag väl stod där i butiken för att lämna tillbaks det felaktiga köpet skulle jag alltså välja ett nytt. Jag tittade på konservativt enfärgade -Estetiska och dötråkiga, jag tittade på randiga, jag såg glittriga – tindrande men någon bling-bling telefon vill jag (konstigt nog) iNTE ha!  Så jag hamnade åter på dom som fångade mitt öga igår (fast i rätt storlek).

Jag ryckte trotsigt åt mig ett likadant fast istället för ROSA blev det grönt… Giftigare än giftigt! Mycket värre än det förra kan jag tänka mig!

BiTE ME tänkte jag när jag tänkte på den där ungen på jobbet som häcklat mig hela dagen… Tids nog skall han få den upptryckt under ögonen!

IMG_2613

 

Jag säger: Couger?- Men godmorgon!

Nu ska jag lägga pussel och sätta igång med Nyårstårtan som jag fått i hedersuppdrag att göra till morgondagens festligheter!

//a

Etiketter: , , , ,

8 kommentarer

 1. Marja Granqvist

  ’Couger’ behöver inte vara något negativt. 🙂 Fint skal! Ronja hade också tappat sin i-phone i gatan och Samsung skulle ha 1300,- för en ny. Morfar överraskade henne med en ny telefon på julafton.
  Kram 🙂

  • Anna H (inläggsförfattare)

   Tack! Jag tycker färgen var så… Uppfriskande och bjärt… 😀 Vilken underbar morfar säger jag!!! Kram //a

 2. Anders

  Cooolt skal!

  Hoppas att skalet svider ordentligt i ögonen på din häcklande kollega när han tittar på det! 😉

 3. Anders

  Har ett rosa skal till min mobiltelefon som jag använder under den Rosa månaden varje år. Fast egentligen började det som ett skämt gentemot en f.d. kollega som är förtjust i rosa. Hon sa på skoj att hon tyckte att jag skulle köpa en rosa telefon och det slumpade sig så att det följde med ett extra skal i rosa. Sedan övergick skämtet i allvar i samband med Rosa Bandet-kampanjen. Kan jag dessutom reta någon på köpet så har jag dubbel nytta av det rosa skalet 😉

  Så jag hoppas verkligen att ditt leopardmönstrade skal väcker mycket uppmärksamhet! Om inte annat så är det trevligare med färg, inte minst i det här gråvädret.

  • Anna H (inläggsförfattare)

   Ja färginjektioner behövs onekligen av alla kalibrar just nu!!

   Jag gillar skarpt när just män uppmärksammar rosa månaden! Det är så viktigt.

   (Sedan fattar ju jag att OKTOBER enbart är ett svepskäl för dig för att få pimpa mobilen rosa!! Jag är jätteduktig på att läsa mellan raderna!!) 😉

   //a

 4. Anders

  Ajdå, det verkar som om du har avslöjat mig när det gäller vilka färger jag EGENTLIGEN gillar… Så den gröna tröjan med rosa detaljer som jag köpte i våras köpte jag alltså inte för den gröna färgens skull då? 😉

  • Anna H (inläggsförfattare)

   Nej det var ju inte det… Rosa sägs ha en helande egenskap så man behöver absolut inte skämmas 😀 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.