Snö & Besök…

Det droppar utanför min balkong så till den milda grad att om det var sol skulle det låta som vår. Obegripligt och ologiskt blir det när jag tittar ut och ser att det snöar! Ja snöflingorna är vackra men blöta som bara den!

Idag skall jag slå på musik -PiNK står först i kö, sedan skall julkartongerna UPP ur förrådet och julen skall UT! Kiddo skall få agera hantlangare och jag har en tävling redo för projekten ”Klä av granen”. Vidare skall det bli högintressant att se om den där ”säcken” jag fyndade på Rusta kommer fungera -Tanken är att man skall kunna knöla ner plastgranen där i!

Julgardinerna skall också väck men är tveksam till hur långt krafterna räcker!

En sak är säker och det är att allt julrelaterat numera retar och irriterar mitt synfält! Det är för i friden ett nytt år! En hammare skall jag också lägga fram så att sonen kan få roa sig med att kruncha pepparkakshuset -Brukar vara en höjdpunkt. Tänk att dammig pepparkaka med en touch av bomull kan vara så spännande?! ALLT åker i soporna!

Jehovas har också hunnit ringa på dörren i dag, jag blev då rakt tvungen att ge dom en eloge för att dom var ute i detta ruggigt blöta väder! Jag tillhör dom som inte ser någon anledning att vara otrevlig, jag respekterar dom om dom respekterar mig vilket dom alltid gjort!

Med det sagt är det väl bara att skrida till verket, och den krassa donnan i mig erkänner att det (trots allt) svider en smula att ta bort min fina Disney-gran men då den är högst julrelaterad åker även den utan pardon!

//a

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. anna

    Ja här har jag också plockat undan sista julsakerna, började förra helgen med att plocka undan tomtar och röda dukar innan nyår. Känns skönt att börja med ett nytt år, alltid spännande 🙂 Tycker att nu kan vi lika gärna hoppa över vintern (när det inte varit nån hittils) och så går vi direkt mot våren istället, men det är nåt konstigt vitt i luften!
    Ha en fin helg! Kram

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Exakt min åsikt… Då vi inte fick en vit jul kan vi skippa vintern helt och hållet… (Så tillvida den inte tänker dyka upp i juni då som straff…!) Det är jätteskönt att få bort julen. MEN min medhjälpare lyser med sin frånvaro.. Hm hm hm //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.