Revelj- Uppstigning!

Midnatt råder, tyst det är i huset, tyyyst i huuuuset, alla sova slä…. ”RRRRRRRRRRRRRRRRRRrrrrrrrrr”

Det är en frenetiskt genomborrande dörrklocka jag har! Det förvirrande ögonblicket där jag flugit upp ur sängen utan att ens vakna kommer i kapp mig när jag kämpar med att få på mig min morgonrock!

Att jag inte rullar som MobyDick utför trappan är ett under, jag vet inte ens om jag har glasögonen på mig eller inte när jag öppnar dörren. Så där sjukt yrvaken som man bara kan vara när man äntligen sovit djupt efter sömnlösa nätter.

Jag har TUR! Det är inte Jehovas ute på mission idag, det är Tarzan som står redo att bära julkartonger i och rodda förrådet.

Godegud…

Kaffe…. Jag snubblar upp och prisar mig själv att kartongerna är klara och uppmärkta! Tarzan är sjukt effektiv!

Kiddo har också vaknat och vi skrattar åt våran sjusovarstil! Hans kompis väntar online!

Kaffet blir äntligen klart och jag har fått på mig adidasbyxor och mjuka halksockar (som min yngsta brorson tyckte jag behövde när jag fyllde 40!). Tarzan tar en tår med mig sedan frågar han om vi skall gå loss på avloppet i badrummet!

Absolut! Fortfarande smått förvirrad langar jag fram tandborste, pinnar och annat som kan vara bra att ha när man skall rensa vattenlås. Mattor och lådor flyttas ut ur badrummet och vips är alla rör och ledningar till handtvättfatet borta.

Jag hamnar i köket och flyttar försiktigt undan popcornmaskinen för att ställa mig och diska snuskiga RÖR! Det är en skräckblandad förtjusning!

Snabbt och effektivt monterar Tarzan fast rören och jag är redo att montera fast lådorna i nästa ögonblick! Snabbt och effektivt som sagt!

Tarzan kvistar muntert ner för trappan och försvinner i väg ut i det gloppiga vädret. Kvar står jag och undrar om jag har glasögonen på eller inte!

Godmorgon revelj med blodtrycksfalls framkallande uppstigning… Jag tror jag måste lägga mig och vakna igen!

//a

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.