40 nyanser av grönt…

Jag tror banne mig det här nya pusslet är MiNST 40 nyanser av grönt, grönt och mera grönt…

Jag är både vindögd och illamående av att vända och vrida på alla bitar och likförbenat har jag ändå inte ens fått ihop ramen -Det bådar inte gott måste jag säga! Å andra sidan får jag se det som en utmaning, tillsammans med jädra bra musik så måste det väl ändå gå att få ihop bitarna på något sätt! Typ!

IMG_2578

Väldigt glad är jag i alla fall för vädret som äntligen börjar likna något som jag kan angripa! Å äntligen får jag ta fram den riktiga vinterjackan! HURRAAAA!

Kiddo har sladdat iväg till sin far och jag får äntligen göra precis som jag vill och jag får även ha tillgång till iNTERNET (som annars kapas för min del till förmån för minecraft-server-tjolahopp!).

Det är i kölvattnet av den totala ansvarsfriheten jag kan lägga mig och kommentera program som Paradise Hotell… Vem HAR sex  med kepsen på?! Allvarligt talat..

Har även hunnit prata med bästa J som lärde mig den absolut bästa frasen idag ”-Tack detsamma grismamma!” nu skall jag laga middag!

//a

 

 

Etiketter: , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Torbjörn Olofsson

  Hahaha nä keps av inomhus. Jag tycker de räcker med snö nu går upp till knäna å allt virke har snöa över så de blev en jobbar helg

  • Anna H (inläggsförfattare)

   Keps inomhus må ju vara en sak men att ha keps PÅ när man har sex… Det är en helt ny dimension av anoying!
   Å det där med att snön gömt virket är du bara glad över… NU är vintern HÄR! 😀 //a

   • Torbjörn Olofsson

    MMM jätte glad eller. Nu är hoppet ute för att de ska frysa i backen där det är svagt land . Nackdelen med att köra skogsmaskin

    • Anna H (inläggsförfattare)

     Vaddå frysa i backen?! Ahhh… slaskhösten som varit fram tills igår har gjort marken mjuk… Å nu förstör skogsmaskinen marken när du måste mangla dig fram… hm hm hm Eller? //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.