Juveler vs. AngryBirds…

När jag satt och surnade till på Arlanda i onsdags konstaterade jag (efter att ha snurrat i shoppen) att det fanns väldigt fina smycken som man (mer bestämt JAG) kunde unna sig om säkerhetskontrollen varit påfrestande… Som ett litet plåster på såren. Jag stod LÄNGE och dreglade över allt bling-bling och glitter… Det är ju så fint!

MEN

Det blev inga nya juveler eller bijouterier till mig, i stället blev det en sak till kiddo!

IMG_2879

Däremot unnade jag mig en bukett vackra tulpaner när jag handlade i går! Det gjorde min torsdag mera.. Komplett!

Snittblommor gör mig gott, det är färg och det är energi!

Fredag är här och det är chefen som har fredagsfika -Jag skall vara som en HÖK! 😀

Låt dagen börja!

//a

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.