Ytligt till max!

Jag vaknar väldigt lätt! Denna natt har jag då sovit så ytligt att det känns som att jag legat vaken hela natten. Jag har fått flyga upp runt 04:10 för att få katten att sluta tugga på en sladd, vilket givetvis ledde till att han bara bytte till en annan.

Därför är jag smått förundrad över att jag defacto VAKnADE när larmet ljöd på min mobil.

Jag trodde först det var ett avlägset vindspel… Eller katten som lät… Eller vad trodde jag? Det var så att ljudnivån var inställd på en endaste liten pinne och telefonen i sig låg nerbäddad under två kuddar! Som sagt -Hurra för att jag i överhuvudtaget vaknade. För när jag tittade ut kändes det spontant som att jag ville dra täcket över huvudet igen.

Då slog det mig… tänk om det iNTE varit någon snö?! Då hade det verkligen varit en dag i den grå/svarta skalan!

En annan sak som grämer mig är att Tarzan glömt bort sitt lösenord till VK+ så jag kan inte snylta som husvakt på det kontot. Han sitter som Stig-Helmer i alperna och försöker komma på vad det kan vara… Tillsvidare får jag således ”nöja” mig med papperstidningen -En galen bonus som kattvakt måste jag säga!

Bara att ge sig ut i snögloppet! Broddar känns spontant som att det vore en ypperlig investering!!!

//a

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.