Insomnia…

Insomnia

Senaste veckan har erbjudit på Insomnia -Inte a’la Faithless klockrena underbara gamla dancelåt utan a’la horribla känslan av att aldrig somna.

Det är katten som mjauar, kurrar, och går i trapporna. Den här katten smyger inte tyst, han dunsar så att det låter som en människa som smyger. När han spatserar på mattan nedanför sängen låter det också som att det är NÅGON som går -I mörkret i stora huset kan jag uppleva det ytterst obehagligt nattetid när jag är yr av sömnlöshet.

I stället ligger jag i en ytlig sömn med märkliga drömmar -Eller om jag har tur -ROLiGA drömmar som väcker mig skrattandes.

En natt vaknade jag av att jag hade något konstigt under ena axeln, flög upp då jag insåg att jag kanske LÅG på katten, mja, en bit av hans svans och bakben, men han verkade inte vara störd på grund av det 🙂

En annan sak jag noterat under min tid i La Casa är att tiden går långsammare och långsammare. Dom två slående och tick-tackande klockorna har nu blivit så långsam att jag störs av ljuden. Ding-Dongandet är expanderat till oändlighet, därför började jag denna lördag med att dra upp båda klockorna så att vi får lite fart på tiden.

Kiddo är på ingång och jag är SÅ glad att han äntligen kommer. Två gånger denna vecka har han ringt för att han velat få komma, två gånger har han varit med mig efter skolan och passat på och myst med katten, idag har jag redan fått rapport att han fått en Zoroark i Pokémon Y och jag är ivrig att få dess moves demonstrerade!

Lite kallare verkar det ju vara, så kanske blir det någon form av daredevil-skridskor?! Torde ju vara knopprigt och eländigt men vi kan ju alltid dra med oss en spark som moraliskt stöd!

En härlig lördag framför oss med andra ord! Med eller utan sol…

//a

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Anders

    Det låter som om det börjar vara dags för dina föräldrar att återvända hem så att du får återgå till din ordinarie lya och friden där 🙂 Vill ju inte riskera att du förlorar förståndet i La Casa 😉

    Hoppas att du får en trevlig helg tillsammans med din son!

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Du! Jag håller verkligen med!!! Deras resor börjar dra ut på tiden… Tror jag måste börja vänja katten med våran lya!!!!! Upp med kattnätet på balkongen så kan han få sitta där och mjaua //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.