At 07:00 A.M

Morgonstund har guld i mun…

Med tanke på att sonens polare skall komma och vara med oss idag tänkte jag vara uppe med tuppen och prio ett var att tvätta håret. Jag schamponerade, jag körde balsam och trallade och var så glad -Hade ju vaknat i bra tid UTAN alarm.

Virade en handduk runt skallen och backade undan och jösses vad det tjippade och tjoppade runt mina badtofflor som jag alltid har på mig inomhus.

Just det ja… I lördags fick ju mina orkidéer bada badkar, vilket medförde att bark och pinnar lossnade. Jag var noga med att fiska upp allt jag kom åt men tänkte DÅ att det mycket möjligt kunde bli STOPP. I söndags hann jag aldrig ta mig till duschen innan kramp-tillståndet bröt ut och igår var det morgon i La Casa.

Så i ottan är det bara att konstatera att badrumsmattorna (i pluralis) fått sig en ofrivillig tvätt, jag måste dyka in under badkaret och rensa golvbrunnen innan jag kan göra nästa steg i min tvagning MEN eftersom jag har SEMESTER vill jag i alla fall få en kopp kaffe innan jag påbörjar det projektet. Kanske även säga Hej till sonens kompis upprätt och inte krälandes på golvet i badrummet. Samma kompis var ju här i söndags och såg mig hasa runt som en ostkrok och kräla runt i sängen i smärtor SÅ jag vill inte skrämma ihjäl honom 🙂

FAST kidzen kanske tycker det vore roligt att gå loss och leka rörmokare?! Kanske DOM vill leka städfirma (gärna HELA dagen)?!?! Här syns i alla fall ingen total månförmörkelse utan i stället strålande sol och oanade möjligheter!

//a

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.