Be nice…

Jag är förmodligen hög som ett hus och borde antagligen ha en cencur som kontrollerar mina handlingar.

Men jag är så tacksam och nyligen uppvaknad -Ding dong ingreppet är DONE.

Vidare känner jag mig manad att påtala att OM man skippar att vara en sur, vresig, gnällig ”turist” a’la Björn Granath i Sällskapsresan 2 -OM man istället FRÅGAR vänligt så kan man faktiskt få bättre utsikt från NUS 😀

20140508-164112.jpg
Nu skall jag lägga mig och snarka en stund -Jag konstaterar: Jag är hiskeligt yr (trots att jag ligger ner!).

//a

PS. Jag borde få medalj om jag ens lyckas få upp detta inlägg med tanke på hur många gånger jag fått lov att börja om, ändra stavningen samt fipplat med bilden -Finns banne mig ALLTiD något att vara stolt och übernöjd med!!

Etiketter: , ,

6 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Skönt att det blev gjort i dag och att det är över. Verkligen schysst av dig att uppdatera bloggen trots att du är yr och matt. Håller med om att du borde få medalj. 🙂 Du får i alla fall en stor cyberkram från mig. 🙂

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Att blogga i detta läge hjälper mig att få perspektiv! Nu ska jag prova att dricka lite… Har som ”vaknat” nu 🙂 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.