S.U.R

IMG_3682

Prisa gudarna för vardagen!

Uppe i god tid för att hjälpa sonen i väg till skolan. Konstaterade att det regnade, stormade och var 3 grader varmt ute. Konstaterade krasst att sommaren var väldigt kort i år och började åter gräva fram dom där vinterkläderna!

På väg mot skolan var jag übernöjd över att ha både vantar, mössa, sjal och skinnjacka! Sonen fick skippa kepsen och i stället dra på sin toppluva. Vi filosoferade om det skulle bli utegympa eller inte…

Därefter åkte jag till Ugglan för att hämta ett nytt kingsize-täcke -Ty jag ÄLSKAR att snurra runt i sängen med fluffigt täcke och massor med kuddar. I La Casa var katten sur. Då menar jag verkligen S.U.R

Han ville gå ut. Han hade fått på sig sitt halsband och dörren stod öppen. Nu var det ju då tydligen inte uppskattat katt-väder heller. Alltså satt han och tvekade och nosade mot dom dånande vindarna. Så pep han ut. SÅ kom han in som en raket. Sprättade med tassarna och ruskade på sig som att självaste hurven satt i kroppen.

Så skrek han till oss (man kanske säger mjauade när det är en katt men det lät som ett klagande långdraget gnöl). Ja, vad kan vi göra åt vädret? Inte mycket. Alltså började han riva ner tavlor i protest. Då jagade Ugglan ut honom. Så började han om hela proceduren. Snacka om ”vill ha kakan och äta den”-läge för katten.

Han satte sig tillslut på sin tunna för att TiTTA ut.

Det är väl lite så vi alla får göra. Titta ut och konstatera att sommar är det då inte alls. Jag är glad över att jag inte köpt blommor till min balkong. Jag överväger att låta vinterkläderna hänga framme permanent, man vet aldrig när dom kan behövas här uppe i norr.

Jag är i alla fall sjukt nöjd över att inte sitta och titta på tv 🙂 -Alltid något positivt att suga på denna dag!

//a

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.