30 Maj…

Detta datum har varit inringat i agendan länge!

Ty, idag släpps Mario kart 8 till Wii U. Sonen som fyllde år i början av maj har väntat på detta spel, alltså fick han ett födelsedagskort på sin födelsedag med transport och köp av spelet den 30 maj.

Idag alltså…

Efter att jag återfått mitt goda humör efter morgonens motorvrålsfräs uppvaknande drog vi iväg för att inhandla spelet. Det fanns självklart i butiken och sonen var mycket nöjd. Tror aldrig jag fått så många kramar och tack någonsin tidigare faktiskt!

Alltså ville sonen raka spåret till sin far och jag fick åka hem och plocka ihop spelkonsolen och alla sladdar och kontroller som behövdes för att sedan leverera teknikpåsen!

Sedan tog jag en promenad till katten. På väg dit hann jag tala med fröken dubbel-korv och jag hade även förmånen att få växla några ord med två av mina brorsöner -Vissa dagar har man riktigt tur!

Sååå nu är allt väldigt lugnt. Jag har hunnit se senaste avsnittet av den fantastiska serien ”Kärlekskoden” på SVT och nu känns det som att det är läge för en välbehövlig vila!

En sak jag verkligen borde ha sett ikväll är Martin Garrix på yran men spontant känner jag mig på tok för gammal för att hänga på campusområdet -Jag skulle förmodligen börja agera som ordningsvakt 😀 och det tror jag att jag vill bespara alla lyckliga dansande stundenter!

//a

PS: En TUPP vore väldigt festligt att skicka in på campingen på ängarna… ELLER någon som mekar med en bil

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Åhhhhh jag lovar en rapport när jag testat!! Enligt sonen är det toppen 😀 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.