Ignore…

Jag har läst att man gjort en vetenskaplig studie på katter. Man fann att katter känner igen sin ägares röst. Man fann även att katter VÄLJER att ignorera att ägaren står och kisskisskissemjauar och lockar på lilla fluffy!

Idag har jag sett den studien LiVE -Två gånger!!!

Katten har gnällt kopiöst mycket! Han vill vara ute MEN han ogillar regn alltså gnäller och klagar han till mig! Tillslut har han väl insett att det bara är att gilla läget, he sig ut och riskera frissigt och burrigt hår pga fukten!

Sedan har JAG lockat, ropat och sökt den lilla filuren ute! Vid ett tillfälle gick jag tydligen förbi honom. Jag lockade och ropade och när jag kom tillbaka på returen låg han under en buske och blängde -Jag SVÄR att han tänkte ”pucko” när jag gick förbi!!!

Jag har ju dock fått in katten så JAG kunnat gå ut!

Studien som gjordes, där man visade att katter ignorerar sina ägare, fungerade som något slags ”bevis” för att hunden tycks vara och förbli människans bästa vän oavsett vad vi kattägare tycker om saken!

Jag behöver ingen studie för att veta att den här katten gör precis som han behagar -Det är just därför jag diggar honom skarpt! Vi har liksom det gemensamt har jag insett, jag som bara trodde det var det där med håret i regn som var en gemensam nämnare 😀

Nej men om jag skulle ge mig ut på cykeln 🙂

//a

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Marianne Hägglund

    Jag gillar verkligen katter,
    dom fjantar inte för sin ägare, som hundar gör./Marianne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.