När jag svär på finska…

När jag svär på finska… DÅ är jag förbannad. Det bör även tilläggas att jag inte kan finska för fem öre -Då förstår ni allvaret.

Min mor brukar upplysa mig att jag ofta gormar om ”järnväg” och ”hej hej svarta vägen” -Men det låter grymt rockande på ett annat språk, alltså svär jag vidare.

Jodå, jag är hemma. Räkningarna är betalda, ni vet 300 kr för den där d.e.l.i.k.a.t.a maten på NUS!!! Mmmmmmmmm så jäkla VÄRT! *NOT*

20140510-162509.jpg

Hemresan gick bra eftersom jag är KViNNA som sitter bakom ratten. Två riktigt jävla illa omkörningar har jag sett. Den ena värre än den andra någonstans vid Tavelsjö. En idiot som påbörjar omkörning av ett koppel bilar som samtliga ligger bakom en hästtransport -i en KURVA. Oj, å  där kom ju jag i 90km/h som möte… Med en annan idiot som låg som en magnet i röven på min bil…

Snabb beräkning -Hellre en bil i ryggen än en rakt i ansiktet, och så en inbromsning efter största möjliga möjlighet utifrån förutsättningarna… Gick bra! Men Ugglan slutade typ andas några sekunder i passagerarsätet där hon hårt höll i sig i dörren!

Jag är skitless på den där vägsträckan fylld av hetkorvar som gärna riskerar både sitt eget och andras liv.

Ja, jag kan också vara aningen sur över att betala räkningar ty det var då inte alls roligt!

Nu ska jag se James Bond i alla fall -DÅ kommer allt blir mycket bättre 😀

//a

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Ha, ha, jag skulle gärna vilja höra dig svära på finska. 🙂 Min kompis svär också på finska och hon säger de grövsta orden, utan att veta vad de betyder, så jag blir ärligt generad. 🙂
    Hoppas det har slutat klia på din kropp. Kram. 🙂

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Min mamma tycker det är rätt festligt, mest är det tydligen bara ljud och nonsens… MEN det KÄNNS bra och rejält när jag måste ta i från tårna -Kanske bra att jag i alla fall inte råkar genera någon… Jag tycker ”Järnväg” är rätt oförargligt” Ja, klådan har gett sig, nu är det mera bara månlandskap på benen 😀 KRAM //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.