På fel sida stugan?

Igår tvättade jag så pass mycket att TORKMÖJLIGHETERNA tog slut… Då förstår i alla fall somliga läget på tvättfronten.

Jag var galet trött igår, jag låg till och med och GRÄT till slutet på Netflixserien ”The Killing”… DÅ förstår förmodligen vissa hur eländigt ställt det var. Jag lagade en god omelett med sprödlök och paprika som jag åt, mycket nöjd över att i överhuvudtaget äta något -Kände mig inte direkt hungrig men tydligen var jag det.

Jag målade naglarna i glada färger a’la nagelmode men tog bort det lika fort… Jag är tydligen konservativ! Jag badade och kände mig inte i form. Jag började seriöst fundera om jag var jättedeprimerad?! Tills jag insåg att jag förmodligen var så där avgrundstrött som man kan bli när man plötsligt bara får tid att VARA.

Klockan 20:30 gick jag i säng. Jag orkade inte ens borsta håret…. DÅ är det illa. I sängen började jag läsa… Å kunde givetvis inte sluta. Men när ögonen började rinna av ren torrhet då gav jag mig fast boken gjort mig totalt hooked.

IMG_4300.JPG

Jag hade lovat mig själv en sovdag. Har vaknat flera gånger och legat länge och funderat på vart jag är! Sedan bara dragit ett lakan över mig, kramat om kuddarna och snarkat vidare. Har inte ens hört min mobil där sms-plingat in.

MEN ett obarmhärtigt långt utdraget RRRRRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrr -på dörren fick mig att i alla fall sätta mig upp i givakt i sängen och fundera över vad det var som lät. Med håret som en påfågel (utan sin glans!!!) raglade jag mig vingligt i mina broncobadtofflor mot trappan och såg min sons ansikte limmat mot glasrutan. Jag tog mig ner och i samma ögonblick som jag öppnade kom hans förskräckta pappa och såg uppenbarelsen av en sömngångare i linne!

”-Men oj… här väcker vi visst något…. Men vet du vad klockan är?!?!” utbrast han. Då var dom på väg till havsbadet och ville hämta ett par badbyxor!

Näe… faktiskt har jag inte koll på tiden -And I don’t care! Det är min sista semesterdag. Å den dagen är min. Min. Min. Min och jag gör vad tusan jag vill. (LÄS: Tvättar upp det sista, åker och handlar, läser ut boken!).

Jag dricker vatten som att jag hade betalt för att göra det. Flaska efter flaska hämtar jag i kranen och NJUTER. Så fort jag rör mig tycker jag att jag är klibbig och svettig. Det är varmt, det är rötmånad och  jag tycker det är tryckande till max.

Jag tänker mig möjligtvis en promenad, jag tänker mig yoghurt och jag skall kolla vart mina stavar tog vägen igår. En god middag tänker jag fixa. Kanske nya liljor till balkongen för att fira att jag är hemma igen?! Jag tänker fixa höstens underkläder via nätet och tja… måste man verkligen så jäkla mycket mera?!?!

Tycker det räcker långt att glädjas över att jag och sonen skall få åka och plocka vinbär hos min faster när bären är klara… -DET är en gåva om något! 😀

//a

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

  1. Caanita

    Jag tror (och hoppas) att det är fullt normalt att vara sååå trött på semesterns sista dag, för att inte prata om den första arbetsdagens morron……………..

  2. Evelina

    Själv startade jag makens sista semesterdag med att upplysa honom när han vaknade om att på måndag den här tiden har du jobbat tre timmar. Sedan startade vi en renovering….. Jag kommer nog vara urtrött på torsdag när jag börjar jobba 😀

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Muhahahaha usch att vakna å måsta börja tänka på måndagen 😀 Renovering lät spännande!!! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.