Shunned…

Jag känner mig utfryst från sovrummet denna morgon!

Jag hade sett fram emot en skön sovmorgon men den målsättningen delade inte min son med mig. Istället har jag gång på annan blivit upplyst av en HÖG röst som förkunnat att jag somnat igen och börjat PUFFA. Tillslut skulle han börja spela med en kompis via skype och jag tänkte ”-Men YÄS” äntligen kan jag knoppa in en stund till. Men då snackade ju DOM så högt att det var omöjligt.

Alltså var det bara att gå upp och börja fixa kaffe!

bild 2 (2)

Jag kan inte begripa att man använder kaffebryggare än idag! Jag har letat efter kaffepressen som en galning utan framgång och får vackert finna mig i hela processen med filter, dra fram och styra tillbaks maskinen för att få min kaffetår!

Katten har varit helnöjd, han har hittat en ny sovplats som han verkar digga skarpt… Nämligen min dataväska!

bild 1

Sååå kaffet är klart, katten har fått mat, bilvit borstad och kammad samt fått medicin utan protester! Själv njuter jag av sådana där fantastiska fördelar som  man har när man är kattvakt -Som VK i brevlådan!!!

bild 3

I dagens VK kan man läsa om all dramatik som ägt rum i Umeå dom senaste dagarna, om dom 13.686 älgar som får skjutas och om Magdalena Anderssons hanterande av ett felsänt mejl 2007…

MEN det allra bästa i dagens tidning var att läsa om ”Jonas” och hans 120 vänner som visar vad kärlek och omtanke kan betyda när livet sätts på sin spets, när cancer kommer och hälsar på. Det är sådana reportage som får en att TRO på mänskligheten mitt i det nya kalla kriget (där JAS placeras på strategiska ställen i Sverige för att MARKERA närvaro!).

Kärlek, medmänsklighet och värme kan inte stoppa invasioner eller krig, men det kan då sanna mina ord hjälpa oss att hantera svåra tider oavsett kaliber!

//a

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.