Det ogosiga…

Att vara kattvakt är ju inte alls bara att njuta av en lurvig kurrig kompis, det innebär även att rensa kattlådor och servera MAT. Jag är snudd på kluven vilket är värre… eller bättre… eller hur man nu formulerar det hela.

bild

 

Kattmat är speciellt. Det luktar mycket. Här är det ”köttiga bitar i sås”. Den här kirremicken uppskattar även att man mosar ihop det hela så att aromerna blir väldigt framträdande. Jag säger som så, jag tvättar händerna lika mycket när jag handhaft kattens mat som rensat hans lådor.

Idag är det en fantastisk dag ute!

Katten är dock mera tveksam då 13.0 grader verkar vara snudd på för kallt för hans smak.

Här har vi inga äventyr på agendan, jag skall hålla ställningarna och sonen sitter med hörlurarna på plats!

Möjligtvis flyttar jag på bilen… Men det är en annan story 😀

//a

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.